Oxygen gel en serum

Waarom gebruiken we de oxygen gel of oxygen serum onder elke andere crème of serum?

De oxygen producten van Décaar bevatten perfluorcarbon. Dit ingrediënt trekt zuurstof aan en helpt daarmee de huid te genezen, bevordert de celstofwisseling en zorgt voor een betere hydratatie.

Perfluorcarbon heeft het vermogen om 49% van zijn eigen gewicht aan zuurstof vast te houden. Het ligt dicht bij de samenstelling van je eigen bloedplasma, wat betekent dat je huid het herkent en het daardoor beter opneemt.

Zodra de perfluorcarbon wordt opgenomen door de huid, wordt er uit onderliggende lagen zuurstof aangetrokken. Daarbij geldt dat elke huid genezing nodig heeft, van de meest gezonde huiden tot de meest zware probleemhuiden.

Het wordt tevens in brandwondencentra gebruikt omdat het een 3e graad brandwond 30% vlugger kan laten genezen.

Tevens de diepte van rimpels zie je in 2 weken tot wel 40% verminderen en de huid wordt helderder en krijgt een jeugdigere uitstraling!

Naarmate we ouder worden, verslechterd de bloedsomloop. Hierdoor daalt het niveau van zuurstof en voedingsstoffen. Normaliter vernieuwt de huid zichzelf iedere 28 dagen. Door o.a. het tekort aan zuurstof, is dit proces vertraagd. Huidverouderingskenmerken zoals rimpels en lijntjes worden zichtbaarder en de huid wordt droger, doffer en valer.

Feiten over huidveroudering en afname van zuurstof in de huid

  • Op 30-jarige leeftijd daalt het zuurstofgehalte in de huid met 25%.
  • Op 40-jarige leeftijd daalt het zuurstofgehalte in de huid tot 50%.
  • In sterk vervuilde omgevingen kan het zuurstofverlies in de huid zelfs nog hoger zijn.

Naast dat het zuurstof aantrekt accelereert het als het ware alle andere werkstoffen die hierna worden aangebracht. Dus ook die van jouw crème of serum die je over de oxygen gel of serum aanbrengt. Je kunt het dus zo zien dat bij gebruik van de oxygen gel of serum en je de crème er overheen doet deze krachtiger wordt!

Dus door het gebruik van de oxygen gel of serum geef je de huid een ware boost!

Deel deze blog

Meer blogs

Shopping cart

Gratis verzending vanaf 50,-

Sign in

No account yet?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
De waardering van www.betaalbarecosmetica.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.